Ortodòncia

Convencional, estètica o invisible

L’ortodòncia permet corregir les malposicions dentals, per tal que puguis lluir el teu millor somriure!

Gràcies als últims avenços, disposem de diferents tipus d’ortodòncia que fan que no hi hagi límit d’edat per col·locar-la:

5

Ortodòncia metàl·lica

Consisteix en la col·locació de brackets metàl·lics sobre les dents.

A la nostra clínica, disposem dels brackets del sistema Damon, fet que ens permet escurçar la durada dels tractament, i disminuir les molèsties que puguin ocasionar els brackets, ja sigui en el moment de col·locar-los o quan fem els controls, ja que les forces són molt més suaus i progressives.

5

Ortodòncia estètica

Consisteix en la col.locació de brackets estètics, del mateix color de les dents. Aquí també utilitzem els brackets del Sistema Damon, per tant les avantatges són les mateixes que en el cas dels brackets metàl.lics, però aquests queden més dissimulats, al ser del color de les dents.

5

Ortodòncia invisible

Consisteix en la col.locació d’unes fèrules per tal d’alinear les dents de manera còmoda i discreta, ja que queden totalment adaptades a les dents i són totalment transparents. Aquestes fèrules s’han de portar entre 20 i 22 hores diàries.

Els avantatges que ens proporcionen les fèrules són:

  1. Comoditat, ja que el pacient se les treu per menjar.
  2. Higiene, ja que un cop acabem de menjar, ens podem rentar les dents com fem normalment, i després tornar a col·locar les fèrules.
  3. Són pràcticament invisbles.

Abans de començar el tractament d’ortodòncia invisible, realitzem un estudi exhaustiu, per saber el temps de tractament, i gràcies a un visor 3D el pacient pot veure el resultat final del tractament.

No t’ho pensis més, i el nostre equip t’assessorarà per tal d’escollir l’ortodòncia que millor s’adapti a tu!

Més informació

Si desitges demanar més informació sobre aquest tractament o demanar hora, no dubtis en contactar amb nosaltres.